Online Beddengoed - Dekbedovertrekken, Hoeslakens, hoofdkussens enz.. INLOGGEN | NIEUWE KLANT
Winkelmandje
0 producten 0,00
Ga naar kassa
Home » Copyright & Disclaimer

Copyright & Disclaimer


Morpheus is trots en zuinig op de sterke naam die sinds 1948 is opgebouwd. Om beschadiging aan de namen Morpheus, Morpheus Beddengoed en Online Beddengoed te voorkomen, zijn er duidelijke afspraken over het gebruik van de namen, de logo's en de beelden. Morpheus staat niet toe dat één van haar intellectuele eigendomsrechten zonder haar voorafgaande uitdrukkelijke toestemming wordt verveelvoudigd of openbaar gemaakt door derden.

Gebruik door derden: Wij verzoeken daarom iedere persoon of organisatie die gebruik wil maken van de naam, het logo of enig ander intellectueel eigendomsrecht van Morpheus, vooraf contact op te nemen met de afdeling PR van Morpheus. Per aanvraag/situatie wordt een afweging gemaakt of toestemming wordt verleend. In het geval dat geen toestemming is verleend maar er door derden toch gebruik wordt gemaakt van een intellectueel eigendomsrecht van Morpheus, zal Morpheus zich op haar rechten beroepen en degene die gebruik maakt van een intellectueel eigendomsrecht in rechte kunnen betrekken. De hieruit voortvloeiende kosten zullen op de derde partij worden verhaald.

Het gebruik van intellectuele eigendomsrechten van Morpheus voor commerciële doeleinden is in geen enkele situatie toegestaan tenzij Morpheus daarvoor uitdrukkelijke toestemming heeft verleend. 

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met:
Morpheus Slaapvoorlichters B.V.
afdeling PR
Vaartweg 4
1211 JH Hilversum
telefoon: 0031-35-6247194
e-mail: info@morpheus.nl

De Website: Ook de op de website www.morpheus.nl ,www.morpheus-beddengoed.nl en online-beddengoed.nl en dekbedovertrek.be afgebeelde gegevens, waaronder begrepen producten, teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, woordmerken en logo's (tezamen 'merken'), zijn eigendom van of in licentie bij Morpheus Slaapvoorlichters B.V. en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

De inhoud van deze website's mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële privédoeleinden. Het is de gebruiker van de site's niet toegestaan de inhoud van de site's te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande schriftelijke, toestemming van Morpheus Slaapvoorlichters B.V., behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het raadplegen van de website.

DISCLAIMER

Informatie over de inhoud van deze website: Voor alle duidelijkheid wijst Morpheus Slaapvoorlichters B.V., hierna te noemen Morpheus, ten aanzien van de website www.morpheus.nl, www.morpheus-beddengoed.nl en www.online-beddengoed.nl en www.dekbedovertrek.be, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Morpheus. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Morpheus. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet- commercieel gebruik. 

De op deze website getoonde informatie wordt door Morpheus met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Morpheus behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Morpheus, welke geen eigendom zijn van Morpheus, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Morpheus.

Klantenservice:
Onze Webshop:
Veilig Online Winkelen:
OVER DEKBEDOVERTREK.BE
BESTEL & ADVIESLIJN
RETOURNEREN
CADEAUSERVICE
LEVERING
CONTACT
BESTELLEN EN BETALEN
GARANTIE EN SERVICE
ALGEMENE VOORWAARDEN
VEEL GESTELDE VRAGEN
UW ACCOUNT
Copyright © 2017 dekbedovertrek - My Webshop webwinkel

Welkom in de webwinkel van Dekbedovertrek.be!
Dekbedovertrek.be is een nieuwe webshop van Morpheus Beddengoed. Een overzichtelijke site waar u kunt zoeken specifiek op kleur of merk of op materiaal. Dit maakt het zoeken naar een mooi dekbedovertrek makkelijker. Bij elk dekbedovertrek geven wij een advies van welk hoeslaken en mooi bij zou passen. Ook doen wij aan een cadeauservice. Wilt u uw bestelling cadeau doen aan iemand dan versturen wij uw bestelling naar het adres dat u aangeeft. Wij pakken het feestelijk in voor u en als u wilt doen wij er ook een kaartje bij. De factuur sturen wij uiteraard niet naar dit adres maar naar uw adres. Deze service is geheel kosteloos. Mocht uw bestelling niet aan uw wensen voldoen dan kunt u deze retoursturen naar ons. Helaas zijn deze kosten voor uw eigen rekening tenzij wij iets verkeerd hebben gedaan of dat het artikel onverhoopt stuk is, dan zijn deze kosten uiteraard voor ons. Wij hebben een heel groot assortiment aan kussens, dekbedovertrekken, sierkussentjes, badgoed en nog heel veel meer. Mocht u iets zoeken wat wij niet op de site hebben staan dan kunnen wij het wellicht voor u bestellen. Wij helpen u namelijk heel graag. Stuur ons een e-mail naar info@dekbedovertrek.be of bel ons op 0031-35-6247194 van dinsdag t/m zaterdag (9.00-17.00 uur).