Online Beddengoed - Dekbedovertrekken, Hoeslakens, hoofdkussens enz.. INLOGGEN | NIEUWE KLANT
Winkelmandje
0 producten 0,00
Ga naar kassa
Home » Privacy

Privacy


Online Beddengoed is een onderdeel van Morpheus Slaapvoorlichters BV. Morpheus respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy-regelgeving behandeld en vastgelegd in een bestand dat is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op, de website's van Morpheus. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website's kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

DOOR HET GEBRUIK VAN SSL BEVEILIGDE WEBPAGINA'S BENT U VERZEKERD VAN HET FEIT DAT UW GEGEVENS VEILIG VIA HTTPS VERZONDEN WORDEN!
 
Morpheus gebruikt en bewaart uw persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot uw bestelling om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Door het aanmelden voor de online nieuwsbrief van Morpheus of Online Beddengoed verleent u tegelijkertijd toestemming om uw persoonsgegevens en e-mailadres op te slaan. Morpheus gebruikt deze opgeslagen informatie om u te informeren over activiteiten in de winkel, het doen van andere aanbiedingen van Morpheus en om webstatistieken te ontwikkelen. Ook kan het voorkomen dat Morpheus u per e-mail benadert om deel te nemen aan marktonderzoek ter verbetering van haar producten en/of dienstverlening. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Morpheus maakt gebruik van een programma dat onder andere registreert hoe vaak http://www.morpheus.nl, www.morpheus-beddengoed.nl en www.online-beddengoed.nl wordt bezocht, via welke links dat gebeurt en wat de voorkeuren van haar bezoekers zijn. Morpheus gebruikt hiervoor zogenaamde cookies: dat zijn kleine bestanden die door uw computer worden gedownload als u http://www.morpheus.nl, www.morpheus-beddengoed.nl en www.online-beddengoed.nl bezoekt. De gegevens die wij op deze manier verkrijgen blijven anoniem. U kunt uw eigen browser zo instellen dat u een bericht krijgt voordat een website een cookie naar uw computer stuurt en of u deze al dan niet accepteert.

Indien u vragen mocht hebben over het privacybeleid van Morpheus dan kunt u per e-mail contact opnemen op webshop@morpheus.nl of per post: Morpheus Slaapvoorlichters B.V., Afdeling Consumentenservice, Postbus 2076, 1200 CB Hilversum.

Mocht u bezwaar hebben tegen het ontvangen van (al dan niet) persoonlijke aanbiedingen, dan kunt u dit eveneens aangeven bij Morpheus of Online Beddengoed of zich direct afmelden in het geval u van ons een nieuwsbrief ontvangt via de hyperlink die onderaan staat. Ook kunt u bij Morpheus en Online Beddengoed terecht indien u inzage wenst in de gegevens die zij van u heeft geregistreerd en voor eventuele correctie daarop, indien deze gegevens foutief of onvolledig zijn.

Hilversum, juni 2011

Online Beddengoed is een onderdeel van
Morpheus Slaapvoorlichters B.V.
Vestigingsadres: Vaartweg 4, 1211 JH Hilversum.
Postadres: Postbus 2076, 1200 CB Hilversum.
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 32045012.
B.T.W.-nummer: NL812486195.B01

Klantenservice:
Onze Webshop:
Veilig Online Winkelen:
OVER DEKBEDOVERTREK.BE
BESTEL & ADVIESLIJN
RETOURNEREN
CADEAUSERVICE
LEVERING
CONTACT
BESTELLEN EN BETALEN
GARANTIE EN SERVICE
ALGEMENE VOORWAARDEN
VEEL GESTELDE VRAGEN
UW ACCOUNT
Copyright © 2017 dekbedovertrek - My Webshop webwinkel

Welkom in de webwinkel van Dekbedovertrek.be!
Dekbedovertrek.be is een nieuwe webshop van Morpheus Beddengoed. Een overzichtelijke site waar u kunt zoeken specifiek op kleur of merk of op materiaal. Dit maakt het zoeken naar een mooi dekbedovertrek makkelijker. Bij elk dekbedovertrek geven wij een advies van welk hoeslaken en mooi bij zou passen. Ook doen wij aan een cadeauservice. Wilt u uw bestelling cadeau doen aan iemand dan versturen wij uw bestelling naar het adres dat u aangeeft. Wij pakken het feestelijk in voor u en als u wilt doen wij er ook een kaartje bij. De factuur sturen wij uiteraard niet naar dit adres maar naar uw adres. Deze service is geheel kosteloos. Mocht uw bestelling niet aan uw wensen voldoen dan kunt u deze retoursturen naar ons. Helaas zijn deze kosten voor uw eigen rekening tenzij wij iets verkeerd hebben gedaan of dat het artikel onverhoopt stuk is, dan zijn deze kosten uiteraard voor ons. Wij hebben een heel groot assortiment aan kussens, dekbedovertrekken, sierkussentjes, badgoed en nog heel veel meer. Mocht u iets zoeken wat wij niet op de site hebben staan dan kunnen wij het wellicht voor u bestellen. Wij helpen u namelijk heel graag. Stuur ons een e-mail naar info@dekbedovertrek.be of bel ons op 0031-35-6247194 van dinsdag t/m zaterdag (9.00-17.00 uur).