Online Beddengoed - Dekbedovertrekken, Hoeslakens, hoofdkussens enz.. INLOGGEN | NIEUWE KLANT
Winkelmandje
0 producten 0,00
Ga naar kassa
Home » Retourneren

Retourneren


Dekbedovertrek.be is een soepele service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het  retourrecht van 14 dagen dat u wettelijk heeft. U mag tot 60 dagen na de aflevering altijd ruilen of retourneren onder de ondergenoemde voorwaarden. U stuurt in het geval u iets wilt ruilen of retourneren een e-mail naar info@dekbedovertrek.be met uw vraag en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: +32 (0) 38 08 49 11 tijdens onze openingstijden.

Misschien wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur, of het retourneren omdat u niet tevreden bent met wat u heeft besteld. Onze enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn, voor zover redelijkerwijs mogelijk, en in de originele verpakking worden geretourneerd. U mag het product vanzelfsprekend wel uitpakken en proberen of het aan uw wensen voldoet. 

Afhankelijk van de aard van de retourzending betaalt u wel of niet voor de retourzending:
U wilt iets ruilen: Ruilen is zeker mogelijk bij Dekbedovertrek.be. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. De nieuwe levering wordt gratis naar u verzonden door Dekbedovertrek.be.
U wilt iets retourneren: Indien u de goederen aan ons wilt retourneren en er niets voor in de plaats geleverd wilt hebben, storten wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen - nadat de goederen in goede staat bij ons zijn ontvangen - aan u terug op uw rekeningnummer. U betaalt bij retourneren zelf de kosten voor de retourzending.
Er is iets fout geleverd: Het spreekt voor zich dat als Dekbedovertrek.be iets foutief heeft geleverd, wij de verzendkosten voor zowel de retourzending als de nieuwe levering voor onze rekening nemen.


jan_willem_pos_120_01_120

Indien u goederen wilt ruilen of retourneren kunt u deze naar ons terugsturen. U volgt de volgende procedure: u gaat naar de webshop van Dekbedovertrek.be en klikt in het informatiemenu op ‘CONTACT’. U vult uw gegevens in en vermeldt in ‘Het onderwerp van deze e-mail’ de keuze ‘Terugsturen producten’ indien het product niet naar uw zin is, of ‘Klacht’ als u een probleem met een artikel heeft. Vervolgens vult u in het vakje ‘Uw vraag of opmerkingen’ in wat u wilt ruilen, retourneren of wat het probleem met het artikel is. Een medewerker van Dekbedovertrek.be zal u uiterlijk de eerst volgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag) antwoorden over de te volgen procedure en u een retouradres doen toekomen, of een oplossing voor uw klacht aanbieden.

Ook bieden wij de mogelijkheid om artikelen die u bij Dekbedovertrek.be heeft gekocht in een Morpheus-vestiging in Hilversum, Bilthoven, Mijdrecht of Utrecht (Nederland) te ruilen of te retourneren. In de winkel kunt u een andere kleur kiezen óf iets ruilen voor een ander artikel. Wilt u de artikelen niet ruilen maar retourneren, dan krijgt u uw geld direct terug.

Klantenservice:
Onze Webshop:
Veilig Online Winkelen:
OVER DEKBEDOVERTREK.BE
BESTEL & ADVIESLIJN
RETOURNEREN
CADEAUSERVICE
LEVERING
CONTACT
BESTELLEN EN BETALEN
GARANTIE EN SERVICE
ALGEMENE VOORWAARDEN
VEEL GESTELDE VRAGEN
UW ACCOUNT
Copyright © 2017 dekbedovertrek - My Webshop webwinkel

Welkom in de webwinkel van Dekbedovertrek.be!
Dekbedovertrek.be is een nieuwe webshop van Morpheus Beddengoed. Een overzichtelijke site waar u kunt zoeken specifiek op kleur of merk of op materiaal. Dit maakt het zoeken naar een mooi dekbedovertrek makkelijker. Bij elk dekbedovertrek geven wij een advies van welk hoeslaken en mooi bij zou passen. Ook doen wij aan een cadeauservice. Wilt u uw bestelling cadeau doen aan iemand dan versturen wij uw bestelling naar het adres dat u aangeeft. Wij pakken het feestelijk in voor u en als u wilt doen wij er ook een kaartje bij. De factuur sturen wij uiteraard niet naar dit adres maar naar uw adres. Deze service is geheel kosteloos. Mocht uw bestelling niet aan uw wensen voldoen dan kunt u deze retoursturen naar ons. Helaas zijn deze kosten voor uw eigen rekening tenzij wij iets verkeerd hebben gedaan of dat het artikel onverhoopt stuk is, dan zijn deze kosten uiteraard voor ons. Wij hebben een heel groot assortiment aan kussens, dekbedovertrekken, sierkussentjes, badgoed en nog heel veel meer. Mocht u iets zoeken wat wij niet op de site hebben staan dan kunnen wij het wellicht voor u bestellen. Wij helpen u namelijk heel graag. Stuur ons een e-mail naar info@dekbedovertrek.be of bel ons op 0031-35-6247194 van dinsdag t/m zaterdag (9.00-17.00 uur).