dekbedovertrek.be

maantje

SNELLE LEVERING

maantje

60 DAGEN BEDENKTIJD

telefoon

03 8081148

waarborg

Advies dekbedden

 

ALGEMENE INFORMATIE OVER DEKBEDDEN

Donzen dekbed
Dekbedden voor een aangenaam klimaat in bed. Donsdekbedden zijn heerlijk licht en ‘vallen’ soepel om u heen en dat voelt prettig aan. De stilstaande lucht tussen de donshaartjes zorgt voor een uitstekende isolatie die ‘s zomers de warmte en ‘s winters de kou tegenhoudt. Bovendien neemt het dons goed vocht op. De optimale ventilatie- en vochtregulatie garanderen een prettige slaap. Om er zeker van te zijn dat alleen het beste dons in de dekbedden komt, vullen wij deze zelf met onze eigen donsvulmachine. Op deze manier maken we voor iedere klant precies het juiste dekbed. Leverbaar in diverse vulgewichten, lengte- en breedtematen.

Wollen dekbed
Misschien gaat uw voorkeur uit naar wol, wat zwaarder aanvoelt op het lichaam. De 100% zuivere scheerwol zorgt voor een optimaal slaapklimaat in uw bed. Wol heeft een natuurlijk absorptie- en ventilatievermogen. Ze kan maar liefst 40% van haar eigen gewicht aan vocht opnemen zonder klam aan te voelen. Ook de wollen dekbedden leveren we in verschillende vulgewichten, lengte- en breedtematen.

Wildzijde dekbed (anti-allergisch)
Een natuurproduct dat anti-allergisch is en zeer goed vocht opneemt; een voordeel voor iemand die allergisch is en snel transpireert. Tevens is het een ideaal dekbed voor de zomermaanden aangezien wildzijde zeer snel vocht opneemt wat een verkoelend effect heeft. Leverbaar in diverse vulgewichten, lengte- en breedtematen.

Synthetisch dekbed (wasbaar en anti-allergisch)
‘Synthetisch’ klinkt misschien iets minder knus dan ‘dons’ of ‘wol’, maar u slaapt er niet minder lekker onder. De synthetische Sleep & Dream dekbedden zijn gevuld met zogenaamde holle vezels. Dit materiaal is zeer soepel en licht in gewicht. Het dekbed vormt zich daardoor precies naar uw lichaam. Deze dekbedden zijn uitermate geschikt voor mensen met astma of een bepaalde allergie. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en daardoor ook aan te raden voor jonge kinderen. Leverbaar in diverse vulgewichten, lengte- en breedtematen.Cara, COPD en allergieën. Dekbedovertrek.be heeft een keur aan oplossingen in het geval dat u allergisch bent.

4-Seizoenendekbed
U kunt ook dekbedden combineren. In de warme zomer slaapt u bijvoorbeeld onder een dun dekbed en in de winterse kou maakt u er een dekbed met een groter vulgewicht aan vast. Deze duo-dekbedden verzekeren u dus van een ideaal slaapklimaat, Vier jaargetijden lang. Alle bovengenoemde soorten zijn leverbaar als 4-seizoenendekbed.