dekbedovertrek.be

maantje

SNELLE LEVERING

maantje

60 DAGEN BEDENKTIJD

telefoon

03 8081148

waarborg

Garantie & Service

Hoe is de service van dekbedovertrek.be?

Service is, onder andere, een grote kracht van dekbedovertrek.be. Sinds jaar en dag zetten wij ons in om onze klanten tevreden te krijgen en te houden. Die servicegerichtheid zit in onze genen en vindt je ook terug als je online bij ons koopt. Op onze webshop kun je eenvoudig, veilig en snel je bestelling doen. Wij zorgen voor een snelle en correcte levering van de door jou bestelde producten. Dekbedovertrek.be levert de beste producten van de beste merken. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, neem dan altijd contact met ons op om te overleggen; je zult zien dat er veel mogelijk is!

 

Hoe kan ik een klacht kenbaar maken?

Je kunt uw klacht op de volgende manieren aan ons kenbaar maken:
- per e-mail via info@dekbedovertrek.be
- telefonisch, tijdens onze openingstijden, op telefoonnummer 035-6247194,
- in de aangesloten Morpheus winkels in Hilversum, Bilthoven, Utrecht of Mijdrecht; klik hier voor de adressen.

Je krijgt bij dekbedovertrek.be altijd de eerst volgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag) een bericht hoe de klacht door ons wordt opgelost.

 

Wat is de garantie bij dekbedovertrek.be?

Als je eenmaal iets hebt gekocht bij dekbedovertrek.be, dan val je onder onze permanente service, ook ná de koop. Het is onze zorg dat je tevreden blijft met hetgeen dat je gekocht hebt, en die zorg nemen we heel serieus. Redelijke klachten worden door ons altijd netjes opgelost. Wij zijn als Thuiswinkelwaarborg lid verplicht om een garantie termijn te stellen en de wettelijke garantie is natuurlijk bij ons van toepassing. Maar het gaat verder dan dat bij dekbedovertrek.be, het product moet doen wat je er als consument van mag verwachten. Overlegt altijd met ons als je een probleem hebt.

 

Indien u vindt dat een klacht door ons niet juist is opgelost kunt u dit kenbaar maken bij de Geschillencommissie Thuiswinkelwww.sgc.nl of op het Europese online geschillenplatform (ODR).