Online Beddengoed - Dekbedovertrekken, Hoeslakens, hoofdkussens enz.. INLOGGEN | NIEUWE KLANT
Winkelmandje
0 producten 0,00
Ga naar kassa
Home » Garantie en Service

Garantie en Service


Dekbedovertrek.be is een onderdeel van Morpheus en Service is, onder andere, onze grote kracht. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en tevreden te stellen. We willen graag dat u blij bent met wat u heeft aangeschaft en doen er alles aan om uw bestelling snel, veilig en compleet bij u thuis af te leveren.
Ondanks het feit dat wij de beste leveranciers selecteren kan er toch iets misgaan. Neem in een dergelijk geval direct contact met ons op want dan kunnen we snel en efficiënt een oplossing voor u verzorgen. U zult merken dat er heel veel kan bij ons! Overleg altijd met ons als u een probleem heeft want redelijke klachten worden door ons altijd keurig verholpen.

Klachten:
U kunt uw klacht op de volgende manieren aan ons kenbaar maken:
- per e-mail via info@dekbedovertrek.be telefonisch, tijdens onze openingstijden, op telefoonnummer +32 (0) 38 08 49 11,
- in de winkels van Morpheus in Hilversum, Bilthoven, Utrecht of Mijdrecht te Nederland; klik hier voor de adressen.

U krijgt bij ons altijd de eerst volgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag) een bericht hoe uw klacht door ons wordt opgelost.

Als u eenmaal iets heeft gekocht bij Dekbedovertrek.be, dan valt u onder onze permanente service, ook ná de koop. Het is onze zorg dat u tevreden blijft met hetgeen u gekocht heeft, en die zorg nemen we zeer serieus.

Klantenservice:
Onze Webshop:
Veilig Online Winkelen:
OVER DEKBEDOVERTREK.BE
BESTEL & ADVIESLIJN
RETOURNEREN
CADEAUSERVICE
LEVERING
CONTACT
BESTELLEN EN BETALEN
GARANTIE EN SERVICE
ALGEMENE VOORWAARDEN
VEEL GESTELDE VRAGEN
UW ACCOUNT
Copyright © 2017 dekbedovertrek - My Webshop webwinkel

Welkom in de webwinkel van Dekbedovertrek.be!
Dekbedovertrek.be is een nieuwe webshop van Morpheus Beddengoed. Een overzichtelijke site waar u kunt zoeken specifiek op kleur of merk of op materiaal. Dit maakt het zoeken naar een mooi dekbedovertrek makkelijker. Bij elk dekbedovertrek geven wij een advies van welk hoeslaken en mooi bij zou passen. Ook doen wij aan een cadeauservice. Wilt u uw bestelling cadeau doen aan iemand dan versturen wij uw bestelling naar het adres dat u aangeeft. Wij pakken het feestelijk in voor u en als u wilt doen wij er ook een kaartje bij. De factuur sturen wij uiteraard niet naar dit adres maar naar uw adres. Deze service is geheel kosteloos. Mocht uw bestelling niet aan uw wensen voldoen dan kunt u deze retoursturen naar ons. Helaas zijn deze kosten voor uw eigen rekening tenzij wij iets verkeerd hebben gedaan of dat het artikel onverhoopt stuk is, dan zijn deze kosten uiteraard voor ons. Wij hebben een heel groot assortiment aan kussens, dekbedovertrekken, sierkussentjes, badgoed en nog heel veel meer. Mocht u iets zoeken wat wij niet op de site hebben staan dan kunnen wij het wellicht voor u bestellen. Wij helpen u namelijk heel graag. Stuur ons een e-mail naar info@dekbedovertrek.be of bel ons op 0031-35-6247194 van dinsdag t/m zaterdag (9.00-17.00 uur).