Online Beddengoed - Dekbedovertrekken, Hoeslakens, hoofdkussens enz.. INLOGGEN | NIEUWE KLANT
Winkelmandje
0 producten 0,00
Ga naar kassa
Home » Levering

Levering


  
De bezorging van uw bestelling:
De bestelde artikelen worden door Post NL bij u aangeboden. Indien uw pakket wordt geleverd via Post NL ontvangt u van ons een Track en Trace nummer via de e-mail. Dit is tevens de bevestiging dat uw goederen zijn verzonden. De bezorger van Post NL biedt het pakket normaliter de eerst volgende werkdag aan. Wanneer het Post NL de eerste keer niet gelukt is om uw pakket te bezorgen kunt u nu zelf kiezen wanneer u uw pakket wilt ontvangen. Dit kunt u doen via www.post.nl/ontvangen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt wordt u door Post NL op de hoogte gesteld hoe laat de chauffeur aan de deur komt. Online winkelen wordt nu nog aantrekkelijker.
Hoe werkt het?
Op de website www.post.nl/ontvangen kunt u zien wanneer en hoe laat uw pakket wordt afgeleverd. Bent u niet thuis op deze dag en tijd? Dan laat de pakketchauffeur een bericht achter. Op dit bericht staat een unieke ‘Niet-thuis-code’. Met deze code is het mogelijk om op de website tntpost.nl/ontvangen een keuze voor de tweede bezorging te maken.
U heeft de volgende drie keuzes:
* Een andere dag en tijd: u kunt ervoor kiezen uw pakket op een andere dag te laten bezorgen. U krijgt daarbij de keuze om een andere dag van aflevering aan te geven tot een week vooruit.
* Bezorgen bij uw buren: voor de tweede bezorgpoging kunt u kiezen voor een specifieke buur met dezelfde postcode. Bij deze keuze kunt u ook de opties dag met tijd meenemen.
* Afhalen op het postkantoor: ook kunt u er voor kiezen om uw pakket bij een van de 2500 Post NL Postkantoren op te halen.

Levertijd:
Bij de artikelen staat een levertijd vermeld. Normaal gesproken leveren wij binnen die termijn bij u af. Mocht er onverhoopt iets misgaan nemen wij direct per e-mail of telefonisch contact met u op om e.e.a. te bespreken en met u naar een oplossing te zoeken.

Afhalen:
U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen in een van de Morpheus vestigingen in Hilversum, Bilthoven, Utrecht of Mijdrecht te Nederland. U krijgt van ons bericht zodra uw bestelling klaar ligt. U kunt in de winkels met PIN, contant of met uw creditcard betalen.

Klantenservice:
Onze Webshop:
Veilig Online Winkelen:
OVER DEKBEDOVERTREK.BE
BESTEL & ADVIESLIJN
RETOURNEREN
CADEAUSERVICE
LEVERING
CONTACT
BESTELLEN EN BETALEN
GARANTIE EN SERVICE
ALGEMENE VOORWAARDEN
VEEL GESTELDE VRAGEN
UW ACCOUNT
Copyright © 2017 dekbedovertrek - My Webshop webwinkel

Welkom in de webwinkel van Dekbedovertrek.be!
Dekbedovertrek.be is een nieuwe webshop van Morpheus Beddengoed. Een overzichtelijke site waar u kunt zoeken specifiek op kleur of merk of op materiaal. Dit maakt het zoeken naar een mooi dekbedovertrek makkelijker. Bij elk dekbedovertrek geven wij een advies van welk hoeslaken en mooi bij zou passen. Ook doen wij aan een cadeauservice. Wilt u uw bestelling cadeau doen aan iemand dan versturen wij uw bestelling naar het adres dat u aangeeft. Wij pakken het feestelijk in voor u en als u wilt doen wij er ook een kaartje bij. De factuur sturen wij uiteraard niet naar dit adres maar naar uw adres. Deze service is geheel kosteloos. Mocht uw bestelling niet aan uw wensen voldoen dan kunt u deze retoursturen naar ons. Helaas zijn deze kosten voor uw eigen rekening tenzij wij iets verkeerd hebben gedaan of dat het artikel onverhoopt stuk is, dan zijn deze kosten uiteraard voor ons. Wij hebben een heel groot assortiment aan kussens, dekbedovertrekken, sierkussentjes, badgoed en nog heel veel meer. Mocht u iets zoeken wat wij niet op de site hebben staan dan kunnen wij het wellicht voor u bestellen. Wij helpen u namelijk heel graag. Stuur ons een e-mail naar info@dekbedovertrek.be of bel ons op 0031-35-6247194 van dinsdag t/m zaterdag (9.00-17.00 uur).