dekbedovertrek.be

maantje

SNELLE LEVERING

maantje

60 DAGEN BEDENKTIJD

telefoon

03 8081148

waarborg

Vegan dekbed zomer

60% Tencel, 25% mais, 15% kapok

Tijk: 100% Gots katoen

levertijd circa 4 weken !!

Een comfortabel dekbed, goed ventilerend, goede vochtopname, wasbaar, speciaal geschikt voor de winter en een deel van het voor- en najaar. Dit vegan dekbed is anti-allergisch.

De vulling van het vegan dekbed is puur plantaardig. De Vegan Nature collectie maakt op verantwoorde wijze gebruik van de natuurlijke opbrengst van vruchtbare gewassen, die seizoen na seizoen terugkeren. De oogst wordt verzameld zonder de leefomgeving van de natuur te verstoren. De natuurlijke tencelvezel heeft een zeer goede vochtafgifte en zorgt voor een droog slaapklimaat. Tencel is op zich geen warmtebron, daarom is het dekbed verrijkt met kapok wat zorgt voor een behaaglijke warmte. De maisvezel geeft een mooi volume en is de verbinder tussen kapok en tencel wat beide gladde vezels zijn. Deze optimale mix zorgt voor een goede isolatie en zeker ook voor een uitstekende vochtregulatie. Het dekbed is anti-allergisch en is tevens wasbaar.

Leverbaar in diverse breedtematen.

140×220 cm (1-persoons) 475 gram 189,00
200×220 cm (2-persoons) 700 gram 299,00
240×220 cm (lits jumeaux) 840 gram 329,00
260×220 cm (lits jumeaux) 920 gram 389,00

Dekbedden kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken!

Bekijk de hele collectie van:

De bestelde artikelen worden door PostNL aangeboden. Nadat de goederen zijn verzonden ontvang je van ons een Track & Trace code. De bezorger van PostNL biedt het pakket normaliter de eerst volgende werkdag aan. Wanneer het PostNL de eerste keer niet gelukt is om je pakket te bezorgen kun je zelf kiezen wanneer je het pakket wil ontvangen. Dit kun je doen via www.post.nl/ontvangen. Nadat je een keuze hebt gemaakt wordt je door PostNL op de hoogte gesteld hoe laat de chauffeur aan de deur komt.

Dekbedovertrek.be is een soepele service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het retourrecht van 14 dagen wat je wettelijk krijgt. Je mag tot 60 dagen na de aflevering altijd ruilen of retourneren onder onze algemene voorwaarden.

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Dan verzoeken wij u gebruik te maken van het retourformulier die je bij de aankopen hebt ontvangen. U heeft, nadat u aan ons binnen 60 dagen na ontvangst heeft gemeld dat u van de overeenkomst af wenst te zien, nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 60 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt. Je kunt ook ruilen of retourneren in een Morpheus-vestiging in Hilversum, Bilthoven of Utrecht. Wil je in de winkel een artikel ruilen? Neem van tevoren telefonisch contact op om te informeren over de voorraad. Bij retourneren krijgt je direct het aankoopbedrag terug. Neem altijd de factuur mee als je een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren en kijk even naar onze openingstijden!

*verplicht