dekbedovertrek.be

maantje

SNELLE LEVERING

maantje

60 DAGEN BEDENKTIJD

telefoon

03 8081148

waarborg

Retourneren

Morpheus is een soepele service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het retourrecht van 14 dagen wat u wettelijk heeft. U mag tot 60 dagen na de aflevering altijd ruilen of retourneren onder de hieronder genoemde voorwaarden. Wij verzoeken u  in het geval u iets wilt ruilen of retourneren het ingevulde retourformulier met de te ruilen of te retourneren artikelen in de originele verpakking (indien redelijke wijze mogelijk) naar ons terug te sturen. Ons retouradres is Dekbedovertrek.be, antwoordnummer 1145, 1200VB Hilversum.

Wij dragen zorg voor een spoedige retourbetaling op dezelfde wijze zoals u de bestelling heeft betaald. Wij betalen u uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug. Wij mogen wachten met terugstorten totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond dat u de producten heeft opgestuurd. Heeft u hierover vragen dan kunt u ons bellen op telefoonnummer: 035-6247194 tijdens onze openingstijden. Kussens en dekbedden kunnen uit hygiënisch oogpunt, wanneer de verzegeling na levering is verbroken, niet geruild of geretourneerd worden. U heeft, nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 60 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt.

Misschien wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur, of het retourneren omdat u niet tevreden bent met wat u heeft besteld. Onze enige voorwaarde voor volledige terugbetaling is dat de artikelen ongebruikt zijn en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd. U mag het product vanzelfsprekend wel uitpakken en proberen of het aan uw wensen voldoet. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Afhankelijk van de aard van de retourzending betaalt u wel of niet voor de retourzending: Ruilen is gratis via PostNL, als u gebruikmaakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u.
U wilt iets ruilen: Ruilen is GRATIS bij Morpheus dus de kosten voor zowel de retourzending als de nieuwe levering zijn voor onze rekening.
U wilt iets retourneren: Indien u de goederen aan ons wilt retourneren en er niets voor in de plaats geleverd wilt hebben, storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding aan u terug op uw rekeningnummer. U betaalt bij retourneren zelf de kosten voor de retourzending.

Indien u goederen wilt ruilen of retourneren kunt u deze naar ons terugsturen. Wij verzoeken U de volgende procedure te volgen: U gaat naar de webshop van Morpheus en klikt rechts in het informatiemenu op ‘CONTACT’. U vult uw gegevens in en vermeldt in ‘Het onderwerp van deze e-mail’ de keuze ‘Terugsturen producten’ indien het product niet naar uw zin is, of ‘Klacht’ als u een probleem met een artikel heeft. Vervolgens vult u in het vakje ‘Uw vraag of opmerkingen’ in wat u wilt ruilen, retourneren of wat het probleem met het artikel is. Morpheus zal u de eerst volgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag) antwoorden over de te volgen procedure en u een retouradres doen toekomen, of een oplossing voor uw klacht aanbieden. Het spreekt voor zich dat als Morpheus iets foutief heeft geleverd, wij de verzendkosten voor zowel de retourzending als de nieuwe levering voor onze rekening nemen.
Indien u een standaard modelformulier voor het retourneren wilt downloaden kan dat hier. Indien het product door uw toedoen is beschadigd kunnen wij u kosten in rekening brengen.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht deze vindt u hier.

Ook bieden wij de mogelijkheid om artikelen die u in de Online webshop heeft gekocht in een Morpheus-vestiging in Hilversum, Bilthoven of Utrecht te ruilen of te retourneren. In de winkel kunt u een andere kleur kiezen óf iets ruilen voor een ander artikel. Wilt u de artikelen niet ruilen maar retourneren, dan krijgt u uw geld direct terug. Het is aan te raden eerst even telefonisch contact op te nemen met de vestiging waar u naar toe wilt gaan. Dit om te informeren of het artikel wat u op het oog heeft op voorraad is. BELANGRIJK: Neem altijd de factuur mee als u een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren en kijk even naar onze openingstijden!