dekbedovertrek.be

maantje

SNELLE LEVERING

maantje

60 DAGEN BEDENKTIJD

telefoon

03 8081148

waarborg

Retourneren

Morpheus is een soepele service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het retourrecht van 14 dagen wat u wettelijk heeft. U mag tot 60 dagen na de aflevering altijd ruilen of retourneren onder de ondergenoemde voorwaarden. U stuurt in het geval u iets wilt ruilen of retourneren een e-mail naar webshop@morpheus.nl met uw vraag en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 035-6247194 tijdens onze openingstijden. U heeft nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Misschien wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur, of het retourneren omdat u niet tevreden bent met wat u heeft besteld. Onze enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd. U mag het product vanzelfsprekend wel uitpakken en proberen of het aan uw wensen voldoet.

Afhankelijk van de aard van de retourzending betaalt u wel of niet voor de retourzending:
U wilt iets ruilen: Ruilen is GRATIS bij Morpheus dus de kosten voor zowel de retourzending als de nieuwe levering zijn voor onze rekening.
U wilt iets retourneren: Indien u de goederen aan ons wilt retourneren en er niets voor in de plaats geleverd wilt hebben, storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding aan u terug op uw rekeningnummer. U betaalt bij retourneren zelf de kosten voor de retourzending.

Indien u goederen wilt ruilen of retourneren kunt u deze naar ons terugsturen. U volgt de volgende procedure: u gaat naar de webshop van Morpheus en klikt rechts in het informatiemenu op ‘CONTACT’. U vult uw gegevens in en vermeldt in ‘Het onderwerp van deze e-mail’ de keuze ‘Terugsturen producten’ indien het product niet naar uw zin is, of ‘Klacht’ als u een probleem met een artikel heeft. Vervolgens vult u in het vakje ‘Uw vraag of opmerkingen’ in wat u wilt ruilen, retourneren of wat het probleem met het artikel is. Morpheus zal u de eerst volgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag) antwoorden over de te volgen procedure en u een retouradres doen toekomen, of een oplossing voor uw klacht aanbieden. Het spreekt voor zich dat als Morpheus iets foutief heeft geleverd, wij de verzendkosten voor zowel de retourzending als de nieuwe levering voor onze rekening nemen.
Indien u een standaard modelformulier voor het retourneren wilt downloaden kan dat hier. Indien het product door uw toedoen is beschadigd kunnen wij u kosten in rekening brengen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om artikelen die u in de Online webshop heeft gekocht in een Morpheus-vestiging in Hilversum, Bilthoven, Mijdrecht of Utrecht te ruilen of te retourneren. In de winkel kunt u een andere kleur kiezen óf iets ruilen voor een ander artikel. Wilt u de artikelen niet ruilen maar retourneren, dan krijgt u uw geld direct terug. Het is aan te raden eerst even telefonisch contact op te nemen met de vestiging waar u naar toe wilt gaan. Dit om te informeren of het artikel wat u op het oog heeft op voorraad is. BELANGRIJK: Neem altijd de factuur mee als u een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren en kijk even naar onze openingstijden!